Contact

Neem direct contact op met Deckers Management Services

06-10264610 info@deckersmanagement.nl

Interim management

Een van onze motto’s luidt: de juiste mens op de juiste plek en dat geldt zeker ook voor onze interim-managers. Immers als geen ander moeten zij in staat zijn om in zeer korte tijd de organisatie te doorgronden en zichtbaar resultaat op te leveren. Of het nu tijdelijke inhuur betreft ter vervanging van ziekte of ter overbrugging voor de komst van een vaste medewerker een goede match is het halve werk.

Ook bij het opvangen van pieken in het werk of in het faciliteren van kennis staan wij u graag bij. Wij maken onszelf graag overbodig en hechten ook aan een goede langdurige relatie. Wij bieden u snelle beschikbaarheid van zeer ervaren en gekwalificeerde managers. Meestal op zeer korte termijn inzetbaar.

Met een ervaren interim-manager haalt u objectiviteit in huis, met oog voor de werkcultuur binnen uw organisatie, maar niet beperkt door bepaalde gewoontes of organisatiepolitieke patronen. Onze interim-managers bieden u en uw organisatie nieuwe inzichten en kennis en met die expertise kan uw organisatie weer zelfstandig verder. Een tijdelijk manager voor een duurzaam resultaat.