Contact

Neem direct contact op met Deckers Management Services

06-10264610 info@deckersmanagement.nl

Verander management

De meeste markten zijn volop in beweging. Uw klanten worden steeds veeleisender. Organisaties moeten daarom veranderen en formuleren strategieën om met deze veranderingen om te gaan en om mogelijke kansen te benutten. In een dergelijke markt is geen ruimte voor het maken van fouten en wordt er scherp gestuurd op kosten van de bedrijfsvoering. Tegelijkertijd moet de kwaliteit omhoog,de service aan de klanten omhoog en dat tegen concurrerende prijzen.

In uw organisatie zullen uw medewerkers moeten veranderen om aan deze druk tegemoet te komen de concurrentie het hoofd te kunnen bieden. Weerstand tegen veranderen is een natuurlijk gegeven.

Verandermanagement bestaat uit een breed spectrum van professionele kennis,vaardigheden, modellen en theorieën die op één ding zijn gericht: het met succes introduceren van de gewenste verandering. Dit zijn “geen zachte vaardigheden” met slechts subjectieve of vage resultaten: Onze resultaten van een succesvol verandermanagement project kunnen eenvoudig worden gemeten in bijvoorbeeld de tevredenheid van klanten en snelheid van levering van een bepaalde actie of dienst.